Justin Bieber i trøbbel med loven
Hvert år mister alt for mange livet i tragiske trafikkulykker. Slike ulykker kan skyldes dårlige kjøreforhold, dårlige værforhold, uforsiktige sjåfører eller at sjåføren er påvirket av rus. Det er ufattelig trist at noen man er glad i, plutselig på brutalt vis rives bort fra denne verden vil lever i, og aldri kommer tilbake. Særlig når noen har blitt offer for er trafikkulykke som sjåføren selv har skyld i på grunn av at vedkommende valgte å sette seg bak rattet på tross av at han/hun har drukket alkohol eller har ruset seg på annet vis. I slike tragiske ulykker er det likevel klart at sjåføren må dømmes- uansett hvem vedkommende er... eller er det virkelig slik?
Det viser seg at det sjarmerende tenåringsidolet Justin Bieber har vært ute å kjørt bil midt i Miami sentrum - påvirket av både alkohol og marijuana. Heldigvis kom ingen til skade, men i værstefall hadde noen kunne blitt drept. Likevel er mange av Biebers fans så trofaste at de ikke ønsker å få han dømt!

Hva synes DU om dette?

Er det greit at kjendiser bare kan betale kausjon og gå fritt når de har gjort noe som egentlig tilsier at han skulle fått en fengselsstraff?

(bildene er hentet fra google)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits