En frisk start på året!

Istedenfor å klikke oss inn på de maaaaaaaaaaange artiklene om trening, kosthold, diett og blabla som florerer på nettavisene i disse dager, ville vi heller finne noe som kan være nyttig for våre lesere! Og hva er nyttig? Jo, sitronen.

Ikke bare er den en god kilde til C-vitaminer og antioksidanten limonin, den er også et fantastisk verktøy når vårrengjøringen (snart) står for tur!
Putt litt sitronsaft i vaskevannet når du skal pusse vinduer eller speil - og de vil bli skinnende blanke. Og rene, fordi sitronsyren løser opp skitten. Og ikke minst - det lukter friskt og godt!
Sitron fjerner flekker på brødfjølene, i tillegg har den en antibakteriell effekt. Og begynner søppelbøtta å lukte litt vondt? Da kan du faktisk også ta i bruk sitron: en sitronsaft- og natronblanding som får virke i 5 minutter fjerner lukten.
Og noen har vel opplevd å glemme å kjøpe zalo? Oppvasken blir faktisk like ren med noen dråper sitronsaft.

Og dette er bare en liten del av det sitronen kan brukes til i rengjøringssammenheng.. Så dersom det er èn ting du bør prioritere, så er det å alltid ha noen sitroner liggende. Økonomisk er det også, i og med det bare koster en brøkdel av det "ordentlige" vaskemidler gjør.

Så finn frem vaskebøtta, og start det nye året med et skinnende rent og duftende rom!  

Godt nytt år ønskes alle lesere fra oss i Jentevakta :)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits